Mi ezeket alkottuk a DEKOR habarcsból

DIY ötletek

Pár kép arról, hogy milyen dolgokat lehet kiönteni a Dekor habarcsból.

Tesztelték az termékünket

erdélyi mónika

is kipróbálta a habarcsunkat

Titkos ajándékokat öntöttek ki a DEKOR termékünkből, nézzék meg Ők mi mindent alkottak. 

McMenemy Márk

Design Lámpa KÉSZÍTÉS

Márk egy szuper kis videót készített arról, hogyan lehet a Dekor habarcsot felhasználni egy Design lámpához.

Tesztelték az termékünket

A

Green Cottage DIY

Srácok is kipróbálták a termékünket. Nézzék meg, hogy milyen kaspót öntöttek ki egy csomag Dekor habarcsból.

Videó lejátszása

Felhasználás

Hogyan dolgozzunk a Dekor habarccsal?

Először készítsük el az öntő formát. Ez lehet egy használt edény, rongy, törölköző. Használhatunk újságpapírt, formás edényt. Itt csak a képzelet szab határokat. Ha megvannak az öntőformák, azokat kenjük ki olajjal, vagy zsírral, hogy később könnyen kivehessük a terméket az öntőformából.

Készítsünk elő egy vödröt, amiben a habarcsot fogjuk összekeverni.

A zsák tartalmát öntsük ki a kikészített vödörbe. Majd sima vezetékes vízzel kezdjük összekeverni. A 2,5 kg anyaghoz, kb 0,8-1 liter víz szükséges. Ezért szép lassan adagoljuk a vizet a por alapú termékhez. Ezt keverjük össze kézzel, vagy keverőszárral. Addig keverjük, míg tejföl állagú nem lesz a habarcsunk.

Amikor kész a keverés, az előkészített edénybe öntsük bele az összekevert habarcsot. Egyengessük el. Figyeljünk arra, hogy a belehelyezett másik öntő forma, ne menjen le az aljára teljesen, mert különben lyukas lesz a kaspónk. Használjunk súlynak vizet, vagy kavicsokat. Ha készen vagyunk, hagyjuk kb. 20-25 percig állni a habarcsot az öntőformában. Kb 5 perc múlva keményedni fog az anyag. 

 

Ha letelt az idő, kivehetjük az öntőformából. Ezt szép lassan végezzük, hogy ne repedjen, vagy törjön el a termékünk. Kivétel után csiszoljuk át. Ilyenkor még alakítható az anyag, lehet faragni, vésni, amit szeretnénk vele. Akár festhetjük, színezhetjük.

Amikor kész vagyunk, az elkészült „alkotásunkat” tartsuk nedvesen kb egy héten keresztül. Ez annyit jelent,  hogy ha virágot ültetünk bele, akkor locsoljuk. Ha nem, akkor öntsünk bele vizet. Így tartósabb lesz a termékünk.

Beerstone

Dekor

Habarcs

Ha szeret házilag készíteni dekor kiegészítőket, ez lesz a kedvenc terméke. Gyorsan kész, egyszerű vele dolgozni, tartós.

Ezen az oldalon ötleteket talál arra, hogyan használja a gyorskötő dekor habarcsot.

Cement_Latvany_Beerstone_2018_Dekor

Vásároljon kész dekor terméket.

Szeretné feldobni a gyerekszobát? A Beerstone Dekor termékünkből készült DIY mesefigurás fogantyúkkal könnyedén megteheti. Mindegyik kézműves termék, mely krétafestékkel és lakkréteggel kezelt. Horgonyzott 5*30-as csavar található benne, ami segít a felhelyezésben.

Többfajta formában és színben kapható. (Repülő, kisautó, kisvonat, kishajó, unikornis)

Jellemző méret 3,5-4,5 cm.

Rendelés alapján készül, így a szállítási határidő 5-7 nap.

A Dekor termékből szobrászati elemek is készíthetőek.

Termékünkből szobrászati elemek is készíthetőek, gyorsan, egyszerűen. Így szobrászoknak, restaurátoroknak is ajánljuk a terméket. Erről készítettünk egy videót is.

Támogassa az értelmi fogyatékkal élőket

Cégünk elkötelezett a Természetvédelem mellett, anyagaink csak is természetes alapanyagokból készülnek, így védjük a természetet. Elkötelezettek vagyunk az értékeink megóvása mellett, ezért fejlesztettük ki a Műemlékvédelmi habarcsunkat, mellyel a régi épületeket lehet tartósan megóvni. Valamint úgy gondoljuk, hogy egy cégnek társadalmi szerepvállalásban is élen kell járnia. Ezért minden termékünk nyereségének 10%-át felajánljuk az Értelmi Fogyatékkal élők körülményeinek javítására. Ezzel Ön is támogatja őket, ha Beerstone termékeket vásárol. Cégünk a Jövőt Neki Is Alapítvánnyal dolgozik együtt.

Célunk, hogy ne csak pénzzel, hanem élményekkel is segítsük fogyatékkal élő embertársainkat.

Gyermektábor kézműves foglalkozás

Elvittük a Dekor termékünket egy gyermek kézműves táborba, ahol kipróbálhatták a fiatalok, hogy mennyire könnyen és gyorsan lehet ötletes dolgokat alkotni.

Dekorációs ötletek videóval: