Mit tegyünk, ha vizesedik a fal, beázik a pince?

Vízzárás mesterfokon

A gyorsan kötő vízzáró habarcs termékünkkel egyszerűen és gyorsan megoldhatja a vízbetörési problémákat.

Milyen problémákat tud megoldani?

Amennyiben akár a pince vagy ház fala vizesedik a legjobb megoldás, ha leverik a vizes vakolatrészt, majd a Beerstone Vízzáró habarccsal visszavakolják a kérdéses területet. A vakolat meggátolja a későbbi vizesedést, egyben lélegző vakolat képződik.

Olyan medencék, tartó oszlopok javítására is alkalmas az anyag, amik állandó víznek van kitéve. Javítsa ki a medence repedéseit és nem fog tovább szivárogni a víz.

A Beerstone Vízzáró Habarccsal úgy lehet kerti tavakat javítani, hogy le se kell engedni a vizet. A víz alatt is megköt az anyag. Mivel teljesen természetes alapanyagokat tartalmazz, így nem árt az élővilágnak. Így úgy javíthat gyorsan, hogy nem kell súlyos pénzekért leengedni és újratölteni a tavat.

Akár csőtörés esetén, akár olyan mértékű vízbetörésnél, ahol sugárba jön be a víz, a Beerstone Vízzáró Habarccsal ezt a problémát is meg tudja oldani. Csak képezzen egy nagyobb fedő adagot amit a vízbetörés helyére rátesz és jó percig ott tart. Az anyag megfogja a vízbetörést. Köt fémhez, fához is. Majd vastagon dolgozzon rá az anyagra. Csőtörési javítási munkák után is visszadolgozhat vizes falra az anyaggal.

Olyan szennyvíz, vagy vizes aknában is tud javítani, ahol állandó víznek van kitéve a felület. Az anyag kimondottan alkalmas ilyen javításokra. Több vízi közmű szolgáltató használja anyagunkat csatornák és aknák javítására.

A Beerstone Vízzáró habarcsról

Tulajdonságai:

  • rendkívül gyors kötési idő (10-30 perc) külső hőmérsékleti tényezőktől függően kezdőszilárdsága 1-4 perc
  • vízzáró felület készíthető belőle
  • gyors terhelhetőség (20ºC-on kötési idő 15 perc, terhelhetőség 4 MPa)
  • a gipszet tökéletesen helyettesíti, zsugorodása csekély, az időjárás viszontagságainak ellenáll
  • víz alatt is megköt
  • köt fémhez, fához is, ami jó szolgálatot tesz csőtörések javításakor, árkok, csatornarendszer javítási munkálatainál, medencéknél stb.

Felhasználási területei:

  • vízes falak, pincék, aknák, medencék javításához
  • vízbetörés, csőtörések utáni javításokhoz
  • medencék, kerti tavak javítása

Felhasználás

Hogyan dolgozzunk a Vízzáró habarccsal?

Először készítsünk elő egy vödröt az anyag bekeveréséhez. 

A zsák tartalmát öntsük ki a kikészített vödörbe. Majd sima vezetékes vízzel kezdjük összekeverni. A 2,5 kg anyaghoz, kb 0,8-1 liter víz szükséges. Ezért szép lassan adagoljuk a vizet a por alapú termékhez. Ezt keverjük össze kézzel, vagy keverőszárral. Addig keverjük, míg tejföl állagú nem lesz a habarcsunk.

Amikor kész a keverés, az anyagot vigyük fel egyenletesen a vizes felületre. Amennyiben nem vizes felületre visszük fel, akkor előtte vizezzük be a falat. Felhordási vastagság 0,5 cm. Ha az első felületjavítás kész, akkor még egy réteget vigyünk fel, szintén 0,5 cm vastagságban. Javítási munkák esetén dolgozhatunk vastagabb anyagréteggel is.

A javítási munkák után, tartsuk napokig nedvesen a felületet.

Beerstone

IMPRO

Vízzáró Habarcs

Ha nagyobb mennyiségben szeretne vízzáró felületet képezni, vakolni, vagy nagyobb javítási munkákhoz kell a termék, akkor válassza a 25 kg-os kiszerelést.