Rólunk

Ismerje meg a Beerstone márkát

Rólunk

Ismerje meg a Beerstone márkát

Gyorsaság, egyszerűség, időtállóság

Egy kis történelem

A Beerstone márka megalakulása 2011-ben történt. A márkanév ugyan a jól ismert Beer, azaz sör szót tartalmazza, de családi nevünkből lett megalkotva. Következő évben céget is alapítottunk a márkára. Már akkor az volt a tervünk, hogy saját márkás habarcs termékeket fogunk gyártani, az általunk forgalmazott francia Vicat cementből. Ami egyre nagyobb népszerűségnek örvend már Magyarországon is. Számos ismert műemlék jellegű felújítási munka során használták. Itt elolvasható, projekteken dolgoztak már a termékünket: https://vicatprompt.hu/

Cementünk egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezik. A legtöbb partnerünk receptúrát kért, hogy a legjobb minőségben tudjon vele dolgozni. Innen jött az ötlet, hogy előre keverjük a terméket,  és csak víz hozzáadásával lehessen vele dolgozni. Így született meg a márka és a különböző termékötletek. Éveken keresztül teszteltük a termékeinket, hogy azok mind minőségben, mind mögöttes szakértelemben is tükrözzék az egyediséget, nyújtsanak profi megoldásokat az adott problémára. Így megalkottuk a gyorsjavító, vízzáró és dekor termékeinket, illetve kimondottan műemlék jellegű munkákhoz MONPRO műemlékvédelmi habarcsunkat.

2019-ben jutott el a cégünk oda, hogy a termékek gyártására elkészüljön a gyártósor és csomagolás. Ebben az évben elkezdjük a piaci bevezetést. Célunk a saját márkás termékeink megismertetése széles körben, nem csak Magyarországon, hanem egész Európában.

Beer Attila

Videó lejátszása

Image film

A Beerstone márkás habarcsainkat azért alkottuk meg, hogy időt nyerjünk vásárlóinknak. Hisz termékeinkkel gyorsan, egyszerűen lehet dolgozni. A termékeinkből készült vakolatok, díszítőelemek, falak időtállók, tartósak lesznek.

Sajátmárkás termék
+
Szerződött partner
E
Eladott kilógram

Termékeink gyártását, forgalmazását a B.Téker Kft. végzi, mely ugyanúgy családunk tulajdonában van. Itt bővebben olvashat cégünkről, melynek fő profilja az építőipari kivitelezés, gyártás, kereskedelem.

Nézzen szét gallériánkban. Megtekintheti, hogy hol használták termékeinket, miként érdemes dolgozni vele. 

Kapcsolat

Kollégáink segítenek a terméktámogatásban, marketingben, kereskedelmi szerződésekben, vásárlásban.

Beer Balázs

Műszaki igazgató
+36-70-457-4591

Telephely

6300 Kalocsa, Ciglédi út 4.

Email:

info@teker.hu

Támogatás

Abban hiszünk, hogy értéket teremtünk. Cégünk számára fontos, hogy minőségi, időtálló termékeket készítsen, melyekkel gyorsan és egyszerűen lehet dolgozni. Mindezt olyan termékekkel, melyek nem szennyezik a természetet valamint hozzájárulnak beteg és sérült emberek életének jobbá tételéhez. Ha Ön a Beerstone termékeit vásárolja nem csak a saját munkáját könnyíti meg, hanem támogatja az a Jövőt Nekik Is alapítvány által azon embereket, akik erre rászorulnak. Adni jó érzés. Mi így segítünk, mert a jövőben hiszünk, amit ma építünk.

Termékeink

Keresse termékeinket!

Webáruházunkban, Partnereinknél, Követlenül telephelyünkön